File de poveste: Cum a apărut făina Boromir

Într-adevar, vremurile copilăriei reprezintă poate cele mai frumoase amintiri pe care reușim să le țesem de-a lungul vieții. Iar bunicii sunt cei care ne fac aceste zile cu adevărat frumoase. Însă, dați-mi voie să vă spun o poveste. Povestea Marinei.

Marina avea 27 de ani și de curând se întorsese de peste mări și țări în România, unde s-a gândit să-și deschidă o mică afacere. Însă nu avea habar ce. Era încă tânără și tremura toată când se gândea la o asemenea responsabilitate. Până când, într-o zi, în timp ce își savura cafeaua, privind pierdută către fereastră, Marina și-a adus aminte de vremurile copilăriei, în care mânca gogoși. Mai precis, de gogoșile făcute de bunica, pe care le servea fie cu un pahar de lapte proaspăt, fie cu dulceață de fructe de pădure. Pornind de la această amintirire care îi străbătea sufletul, Marina, s-a gândit să deschidă o patiserie în Râmnicu Vâlcea, orașul în care locuia.

S-a apucat să realizeze un plan minuțios, însă în scurt timp, când a început să pună lucurile în practică, a realizat că nu găsește nicăieri făina potrivită pentru a pregăti gogoși precum cele din vremurile copilăriei. Așa că s-a gândit, mai întâi, să înființeze, o societatea căreia i-a pus numele „Boromir”, după numele bunicii sale Borona. Obiectul principal de activitate al societății îl constituia achiziţia și prelucrarea cerealelor. Însă, în timp, societatea s-a dezvoltat dobândind și alte atribuții precum valorificarea superioară a făinurilor prin secţiile proprii de panificaţie şi patiserie. Asta se întâmpla în 1994.

Iată, deci, cum a apărut făina Boromir. 

Advertisements
Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: