10 iulie – Cea mai blogoslovită zi

Am auzit de Gala SuperBlog, de la un prieten care mi-a povestit cât de tare s-a distrat la edițiile trecute și ce oameni „marfă” a cunoscut. Am zis să-mi încerc și eu norocul și nu regret că am făcut-o. Am avut numai de câștigat!

Dacă anul ăsta am devenit membru al blogosferei oltenești, luna aceasta am avut ocazia să mă număr printre participanții la cea de-a zecea ediție a unei supercompetiții: Spring Superblog. Practic, am luptat cot la cot pentru premiile puse la dispoziție de către sponsorii competiției, cu cei mai cei bloggeri din țară.

A fost o reală provocare să respect termenul limită al fiecărei probe și mi-am pus mintea la contribuție pentru a rezolva cerințele impuse: cuvinte-cheie, linkuri, imagini și lista poate continua. Așa că nu e de mirare de ce prietena mea s-a uitat ciudat la mine atunci când m-a rugat să scriu pe blogul meu despre un eveniment pe care încerca să-l mediatizeze, iar eu am întrebat-o ce cuvinte cheie să folosesc.

Au fost probe pline de Farmec, unde trebuia să-ți faci un credit AVBS la banca inspirației, dacă voiai să nu dai greș. Și odată ce încărcăi articolul pe platforma superblog, Dumnezeu cu mila, MY MAN! Nici nu apucai să răsufli ușurat, că deja o altă probă bătea la ușă și te întreba dacă vrei să te AVIZEZi. Și nu doar de creativitate aveai nevoie, ci și de INTEL(igență), de umor și un strop de optimism ca să faci față provocărilor. Cu mintea la TREI STEJARI și la vacanțe de la CND TURISM, am făcut-o și p-asta! Și crede-mă, Brother, că nu a fost deloc ușor!

Însă, vă rog să nu credeți că mă plâng! Păi dacă eu mă plâng, bloggerii parteneri ce să mai zică? Dacă nu știați, ei sunt agenți (mai mult sau mai puțin secreți) ai blogosferei românești care au datoria de a juriza anumite probe sau de a propune teme interesante care să-i facă pe competitori să plece la vânătoarea de idei creative. Și cum oamenii aștia muncesc atât de mult, cred că este cazul să aibă și ei o zi de odihnă: Ziua Partenerului SuperBlog. Vorba aceea: și Dumnezeu s-a odihnit după ce a creat lume și Pământul.

download

Sursa: explorenature.ro

Mă gândesc că o astfel de sărbătoare, care va ocupa un loc de cinste în calendarul blogosferic, ar putea fi stabilită vară, prin iulie, când toată lumea visează la o vacanță departe de orașul prăfuit. Dacă tot este a zecea ediție a competiției, să zicem că ziua de 10 iulie ar fi ideală pentru un astfel de eveniment.

Superparteneri blogosferici merită o petrecere pe cinste undeva la munte, într-o cabană cochetă. Seara, toți bloggeri care vor lua parte la evenimentul cu pricina, se vor aduna în jurul focului și vor savura bezele americane împreună cu vinul din struguri românești. Se vor lansa lampioane. Se va dansa și se va cânta. Munții, cu ecoul lor, vor încerca să țină pasul cu corul blogosferic.

Și petrecerea va ține până în zori, căci am auzit că bloggerii aștia sunt puși pe distracție!

Nu vor lipsi nici stimabilii parteneri media, care vor da sfară în țară despre cât de bine se distrează bloggerii români. Întâi, vor anunța cu surle și trâmbițe evenimentul ce va să vină, ca niciun blogger creativ și dornic de adrenalină „scriitoricească” să nu-l rateze. Apoi, după petrecere, vor da de știre națiunii despre ce înseamnă un chef adevărat în blogosfera românească. La radio, la tv, pe site-uri și-n reviste, evenimentul va fi promovat. Vor fi și afișe colorate care vor împânzi orașele.

Atenție, vă rog! Se strigă catalogul:

Nimeni nu are voie să lipsească!

Acestea fiind spuse, iată ultimul articol pentru competiția Spring SuperBlog! Salut cu drag blogosfera românească și îi doresc succes!

Advertisements
Categories: Spring superblog | Tags: , , , | 1 Comment

Post navigation

One thought on “10 iulie – Cea mai blogoslovită zi

  1. Si gata, s-a terminat editia de primavara, brothere 🙂 Ne vedem la Gala. Spor!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: