I love you, My Man!

Somnoroasă, ca de obicei, se hotărî să părăsească în cele din urmă așternutul cald. Își netezi puțin părul cârlionțat, în timp ce se gândea ce aromă de ceai să aleagă pentru micul dejun. Să fie iasomie, lavandă, goji sau fructe de pădure? Grea decizie, mai ales pentru o persoană nehotărâtă ca ea.

Deodată, un zâmbet îi lumină chipul obosit. Zărise, desigur, poza cu el, așezată pe noptiera din lemn de nuc. Și nu se putea opri din zâmbit. E clar că îi căzuse cu tronc. Deși trecuse aproape o lună de când ieșeau împreună, fluturii din stomac refuzau să se oprească din scuturatul aripilor. Iar obrajii îi luau și acum foc, de fiecare dată când el îi lăuda ținutele, parfumul sau când se amuza din cauza gesturile ei neîndemânatice.

De fiecare dată când cineva rostea numele lui în preajma ei, își ascuțea urechile căci nu voia să rateze nicio șoaptă. Iar când vreo altă fată îndrăznea să-i facă lui vreun compliment, se îmbufna toată și o privea pe respectiva ca pe cel mai aprig dușman. Când o să înțeleagă și lumea asta că el e luat? E al ei!

După câteva minute de contemplat zâmbetul lui absolut fermecător din fotografie, își mută agale privirea asupra calendarului. Și atunci începu să tremure toată. Mai erau doar două zile până la ziua lui. Cât de repede a zburat timpul!

3401

Sursa: myman.ro

Ce avea să facă? Pentru un tip sofisticat și elegant ca el nu va fi deloc ușor să aleagă cadoul potrivit. Îi trebuia ceva simplu, dar de bun gust și de calitate. S-a gândit să opteze pentru un papion sau o cravată care să se asorteze cu costumele lui pe care le poartă mereu la birou. Însă, după doar cinci secunde un astfel de cadou i se părea destul de banal și lipsit de originalitate. Dacă ar fi fost o prietenă, ar fi știut imediat ce să-i cumpere.

Acum chiar nu înțelegea de ce bărbații consideră că femeile sunt așa complicate, când pentru ei este o adevărată bătaie de cap să alegi un cadou potrivit.

Fiind într-o pană teribilă de idei, s-a decis să trișeze un pic. A sunat-o pe sora ei care nu face altceva decât să umble prin magazine toată ziua. Nu degeaba e consilier fashion pentru o revistă celebră din oraș. Și astfel a aflat de MyMan.ro, un magazin online care pune la dispoziția doritorilor cadouri pentru bărbați și care s-a dovedit o idee excelentă.

3762

Sursa: myman.ro

S-a îndrăgostit pe loc! La secțiunea cadouri decorative a găsit un set de scris cu pană și călimară, așezat într-o cutie pe care era imprimată harta lumii. Se potrivea perfect cu rama vintage și cărțile frumos copertate din biblioteca lui. Era un cadou special pe care nu avea cum să-l rateze. Ca o romantică incurabilă, începuse deja să viseze la scrisorile pe care el avea să i le trimită.

Și cum asta nu i s-a părut de ajuns, a ales și o sticlă de vin roșu Merlot Dealu Mare, căci el iubea vinul aproape la fel de mult cum o iubea pe ea.

Însă, știa că mai important decât alegerea cadoului era modul în care acesta va fi dăruit. Drept urmare, a ales să organizeze un picnic. Va fi o surpriză excelentă pentru ziua lui de naștere, mai ales că el detestă petrecerile aglomerate. Va așeza cadoul într-o plăsuță elegantă, însoțit de un bilet pe care scrie: „I love you, MY MAN!”, cuvinte pe care până atunci nu avusese curajul să le rostească.

Acestea fiind spune, iată cel de-al șaselea articol pentru competiția Spring SuperBlog! Salut cu drag blogosfera românească și îi doresc succes!

Advertisements
Categories: Spring superblog | Tags: , , , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: