AVBS Credit – primii pași către un viitor de succes

Dreams Road SignTimpul ăsta chiar e o enigmă. Azi ești în anul I de facultate și tot ce-ți dorești este să prinzi o amărâtă de bursă din care să-ți cumperi rochia roșie ce ai văzut-o în vitrina magazinului din colț. Și îți mai dorești ca el să se îndrăgostească pe loc de tine, atunci când te vede purtând-o și să te invite la cea mai cochetă cafenea din oraș sau la filmul ăla pe care toată lumea vrea sa-l vadă. Dar timpul trece și te trezești la finalul anului III de facultate, întrebându-te încotro s-o iei.

Nu ai nimic, decât un sac plin de vise prăfuite. Cumperi un ziar și începi să cauți ceva de lucru. Mâna îți tremură în timp ce citești ofertele deloc tentante care cer ani de experiență. Ani pe care tu nu-i ai. Începi să completezi CV-ul făcând o trecere în revistă a tuturor activităților la care ai luat parte. Doar nu ai stat degeaba în acești trei ani. Ai mai fost la un intership, ai făcut practică, ai plecat cu o bursă în străinătate. Trebuie să conteze și astea, nu?

Logo-AVBS-Credit-300x170webPrivind în gol, spre lumea din jurul tău care spre deosebire de tine, parcă și-a găsit un rost, te gândești cât de bine ar fi să poți avea propria afacere. Să fii tu cea care coordonează totul. Însă, așa cum ai învățat la cursurile de la facultate, acest lucru nu este deloc ușor. Mai ales când ești tânără și nu ai resursele necesare de pornit la drum. Ai tu ceva economii puse de-o parte de la joburile de vară pe care le-ai avut și niște părinți care sunt dispuși să te susțină, atât cât pot, însă asta nu este suficient. Sunt doar 10.000 de euro, care deși par o sumă deloc de neglijat, nu sunt suficienți pentru ce vrei tu. Mai ales că îți dorești să ai și casa ta pe care să o decorezi așa cum ai visat. Mai ai nevoie de cel puțin încă atât pentru a le putea face pe amândouă. Deci ce mai rămâne de făcut?

Pentru început, trage aer adânc în piept, șterge-ți ochii de lacrimi, bea un pahar cu apă rece și pune-te pe treabă! La un click distanță de tine se află răspunsul pe care îl cauți. E timpul să faci cunoștință cu un prieten înțelept care te va călăuzi în realizarea acelui vis care pare imposibil acum: AVBS Credit.

keep-calm-and-ia-un-credit-11Ce este AVBS Credit? Este o companie care se ocupă cu intermedierea creditelor bancare. Înființată în anul 2007, aceasta este printre primele companii de acest gen din România. Bazându-se pe profesionalism și seriozitate, AVBS Credit oferă gratis cele mai bune soluții de creditare, datorită parteneriatelor cu importante instituții bancare și non-bancare din țară. La AVBS Credit, găsești cam tot ce vrei: de la credit în lei, la credit cu sau fără garanție, de la credit cu dobândă fixă, la credit în valută, de la credit de nevoi personale, până la credit ipotecar sau IMM. Compania este creată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale. Este mâna care ți se întinde pentru a te putea ridica și a putea începe să-ți construiești viitorul.

Deci, iată, am aflat cine te poate ajuta să obții un credit pentru a pune pe picioare viitoarea ta afacere, la care visezi încă de pe acum. Pentru că trăim în era vitezei și a tehnologiei, poți accesa gratuit aplicația AVBS Credit, dacă ai un smartphone Android sau iOS. După ce aceasta este instalată și după ce ai introdus codul unic 1234, poți începe să folosești aplicația pentru calcularea și solicitarea creditului dorit.

Soluția propusă de AVBS CREDIT pentru tine, draga mea, e simplă și sigură în același timp: cumperi un apartament și faci un credit pentru casă. Apoi îl transformi într-un sediu de business pentru o franciză gratis. Desigur, știi bine că pentru o astfel de franciză este nevoie de experiență în domeniul financiar-bancar sau într-o instituție de brokeraj bancar, iar tu nu o ai, încă.

Însă asta nu înseamnă că visul tău s-a dus pe apa sâmbetei. Nu dispera! Îmbărbătează-te precum un soldat care se pregătește de luptă! Pentru ca un vis să se realizeze, trebuie să muncești. Deocamdată, tot ce trebuie să faci este să-ți iei inima în dinți și să aplici la diverse intershipuri din domeniul financiar bancar pentru a acumula experiență. Ai terminat deja facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, așa că știi cum stau lucrurile. Doar că acum e diferit. Ai un plan. Un plan care odată ce se va realiza, te va face să fii fericită. Când vei avea un birou cu un scaun confortabil, vei realiza că munca ta nu a fost în zadar.

Ești tânără, ești isteață, ambițioasă, organizată – cu alte cuvinte ai toate atuurile necesare pentru a menține în picioare o franciză, precum cea oferită de AVBS. E nevoie doar să-ți pui ordine în gânduri și să te automotivezi. După ce vei acumula ceva experință, vei vedea cum lucrurile încep să se lege. În curând, vei fi tu cea care va lua deciziile și vei fi un șef bun care va conduce o afacere de succes. Creativitatea ta te va face remarcată și în domeniul afacerilor, unde ai aflat că nu doar banii contează. Vei atrage clienți prin promovarea francizei tale, mai ales în domeniul online, pentru că știi prea bine că acesta reprezintă viitorul. Campaniile tale de promovare vor urma un plan organizat până la cel mai mic detaliu.

Acestea fiind spuse, iată și cel de-al doilea articol pentru competiția Spring Superblog, articol care spune povestea unei fete care se află la început de drum și care atunci când se privește în oglindă nu vede altceva decât un trup firav care tremură de teamă. Povestea ei a fost sau poate fi a oricăruia dintre noi. Doar că fata are un vis pentru care să lupte și un ajutor de nedejde pentru îndeplinirea acestuia: AVBS Credit.

Așadar, salut cu drag blogosfera românească și îi doresc succes!

Sursă foto: www.avbs.ro

Advertisements
Categories: Spring superblog | Tags: , , , , , , , , | 4 Comments

Post navigation

4 thoughts on “AVBS Credit – primii pași către un viitor de succes

  1. Mult succes!

    Like

  2. Și de cele mai multe ori observi că nu e niciun domeniu pe care tu ai putea să te angajezi!:)))

    Like

  3. Mult succes!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: