Din categoria „Ce-am făcut să merit asta?”

Sunt câteva momente în viață în care ți se pare că toate planetele s-au aliniat împotriva ta și că afurisita aia de karma te pedepsește și pentru acele greșeli pe care nu ai apucat să le faci încă. Se întâmplă ai pur și simplu una dintre zilele alea în care era mai bine să rămâi baricadat în casă, deși horoscopul tău ți-a spus că asta e ziua în care vei da lovitura. Nu ai spart nicio oglindă, nu ți-a trecut calea nicio pisică neagră, și ultima dată când ai verificat calendarul nu arăta ziua de marți, 13. Și totuși ești urmărit de un mare ghinion.Black-Ask-a-Question---Is-it-bad-luck-to-use-your-shower-gifts-before-the-big-day-

Să trecem în revistă câteva dintre lucrurile pe care le urâm cel mai mult în viața asta și care ni se întâmplă exact atunci când avem altceva mai bun de făcut sau când ne grăbim cel mai tare. De cele mai multe ori, căutăm să dăm vina pe ceva sau pe cineva pentru ceea ce ni se întâmplă. Dacă nu găsim pe nimeni, îl putem blestema pe Murphy, cu tot cu legile sale.

  • Să începem cu un caz clasic: cari după tine, inutil, umbrela în geantă timp de câteva zile bune, fără să se arate vreun amărât de strop de ploaie, iar când te decizi, în sfârșit, să o lași acasă, începe să toarne cu găleata.
  • rain-roomPui ochii pe o rochie absolut minunată și pentru că nu ai bani la tine, te hotărăști să te întorci a doua zi după ea. Deja îți închipui cât de bine vei arăta purtând-o, când contați că nu mai e pe manechinul din vitrină. Întrebi disperată vânzătoare și afli că tocmai s-a dat ultimul model. Câteva zile mai târziu, o vezi pe cea mai nesuferită persoană pe care o cunoști, mândrindu-se cu „rochia ta”.
  • Cazul clasic: îți pierzi telefonul prin casă și, bineînțeles, este setat pe modul silențios.
  • Pentru examenul din sesiune ai de învățat 100 de pagini la cea mai dificilă materie din semestru, însă nu apuci să parcurgi decât 90 dintre ele. Când primești foaia cu subiecte, realizezi că nu știi să rezolvi nimic pentru că a picat tocmai ceva din cele 10 pagini pe care nici măcar nu le-ai răsfoit.
  • Ești în mare întârziere, dimineața, și o iei la fugă, pe tocuri, după autobuz. Ajungi fix în dreptul scării, gata, gata să pui picioarul, iar șoferul se face că nu te vede și îți închide ușile fix în nas.
  • 2Te hotărăști să porți o bluză albă pe care ai cheltuit o mică avere și te trezești că din cana ta cu sirop de fructe sau cafea, niște stropi nesuferiți se hotărăsc să sară fix pe suprafața imaculată. Sau mai rău: o arzi cu fierul de călcat.
  • Vi s-a întâmplat vreodată să rămâneți blocați în propriile haine? Ei bine, da se poate. De curand, în fermoarul de la fustă mi-a rămas prinsă o bluză dintr-un material ca de mătase. Vă închipuiți ce a urmat după. Și asta este doar una dintre poveștile cu fermoare. De cele mai multe ori, acestea se rup, exact când avem mai mare nevoie de ele.

Din categoria „Ce-am făcut să merit asta?” fac parte mult mai multe povești care au stricat cândva buna dispoziție a vreunuia dintre voi. Ca să mai spargem ghinionul, hai să lăsăm postate toate aceste întâmplări în comentariile de mai jos!

Advertisements
Categories: Sub aceeași umbrelă cu mine | Tags: , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: