Winterland- un eveniment care nu trebuie ratat

10404228_10205260165442143_6380806539991829384_nWinterland reprezintă o expoziție organizată de către studenții de la Facultatea de Agronomie și Horticultură, secția de Peisagistică și care anul acesta se află la cea de-a IV-a ediție. De ce este Winterland un eveniment care nu trebuie sub nicio formă ratat? Pentru că studenții de la Peisagistică sunt chiar talentați și au muncit ore-n șir pentru a realiza diverse decorațiuni handmade din materiale reciclabile. Mai mult, banii pe care aștia îi vor obține în urma vânzărilor nu se vor duce pe haine, dulciuri sau alte nimicuri, ci vor fi donați unei fetițe care care luptă cu o malformaţie gravă: atrezie de esofag, hidronefroză bilaterală și extrasistole la inimă.

Expoziția se va deschide luni la ora 11, în holul central al Universității din Craiova. Dacă nu aveți timp să ajungeți mâine, poate până vineri veți găsi câteva minute libere.

Winterland este un bun prilej pentru a cumpăra cadouri personalizate celor dragi. De la moș crăciun din origami și coronițe cu portocale și struguri și până la decorațiuni cu lumânări și conuri de brad- toate vă așteaptă începând de mâine, pe tarabele studenților de la Peisagistică.

Advertisements
Categories: It's a must! | Tags: , , , , | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: